miercuri, 3 august 2011

I don't like it: Review

Buna!


 Imi cer scuze ca am lipsit atat de mult de la blog, dar am tot fost plecata din Bucuresti. Oricum, sa trecem la ce va intereseaza.
 Pana la inceputul anului acestuia obisnuiam sa ma spal pe cap zilnic datorita excesului de sebum. Am incercat o groaza de produse, insa nu mi le mai aduc aminte pe toate (stiu ca am incercat cam tot ce se gaseste in farmacii). Anul acesta am incercat tratamentul de la GEROVITAL Plant. Pe site-uri scrie ca "avand un PH fiziologic, samponul asigura o degresare blanda a parului". Imi facusem sperante spunandu-mi ca acest produs o sa funtioneze.
 Am inceput tratamentul, urmand instructiunile de pe ambalaj. Nu am observat nicio schimbare in secretia de sebum insa, dupa ceva vreme, am observat ceva alb la radacina parului meu. M-am uitat atenta si am vazut ca erau "cojite", adica mici bucatele de scalp. Atunci mi-am dat seama ca acest produs nu a facut decat sa imi usuce pielea capului.
 Desigur ca m-am oprit din utilizarea produsului, m-am spalat o perioada cu un sampon hidratant, iar scalpul si-a revenit.
 Am fost foarte dezamagita de acest produs, in care mi-am pus sperantele dupa ce am citit in Blogosfera multe cuvinte de lauda pentru noua gama GEROVITAL.
 Inca am serul din aceeasi gama, insa imi este teama sa il folosesc.



xoxo,
M.i.




*Opinia imi apartine, as always!

2 comentarii:

  1. Mie serul imi place mult, samponul nu l-am incercat si probabil n-o sa-l incerc dupa atatea pareri negative. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am inceput sa il folosesc, fara sa aud de el si patesc acelasi lucru. Am si cel Anti-cadere si cel Regenerant. Parca exfoliaza si firul de par, e groaznic!

    RăspundețiȘtergere