sâmbătă, 24 martie 2012

I do like it: Review

Click pe poze pt. a le mari
Buna!


 

Pentru ca am vazut ca vreti sa scriu mai multe review-uri, m-am decis sa va spun despre cel mai bun ruj pe care l-am avut pana acum. Este vorba despre un ruj de la firma IL-Makiage. Eu il am in nuanta 3065 Maraschino, nuanta pe care am ales-o pentru ca mi s-a parut "the perfect classic red".
    Mi se pare cel mai bun ruj pe care l-am avut datorita rezistentei lui. Rezista ore bune, chiar si cand mananci si bei. Ramane pe buze mai mult decat oricare alt ruj pe care l-am incercat vreodata (fie el de la Maybelline, Lancome, Chanel sau L'Oreal). Daca il aplic dupa ce ma dau cu un creion de buze de nuanta apropiata rezista si mai mult, insa creionul imi usuca buzele, asa ca fac asta numai cand buzele mele sunt hidratate. Nu este nici lipicios.


   Un dezavantaj este faptul ca pigmentii sunt atat de puternici, incat este greu sa il stergi de pe buze (lucru nu foarte incantator in cazul in care depasesti conturul buzelor). Trebuie aplicat cu o pensula pentru a evita aceasta situatie nefericita. Se vede frumos si aplicat usor si intins, in genul stained lips.
   L-am cumparat de la standul IL-Makiage din Baneasa Shopping City, insa am vazut ca nu mai exista acum. Stiu ca sediul lor principal este in Piata Unirii, intr-o cladire cu o banca (imi pare rau, dar chiar nu imi amintesc prea bine cladirea respectiva).


Pret: in jur de 80 de lei
Recomand: da
L-as recumpara: daLater edit: Dupa ce am facut pozele, in jurul orei 6, nu mi l-am sters (si nici nu mi l-am reaplicat) si am iesit in oras. Asa arata acum (in jurul orei 1:30 dimineata), cand am ajuns acasa, dupa ce am mancat si baut.
    In afara de faptul ca este mai putin lucios si nu il mai simt pe buze, culoarea inca arata bine. Pozele sunt facute cu telefonul, la lumina artificiala (din motive evidente).
xoxo,
M.i.


*Toate pozele sunt facute fara blitz, la lumina naturala.
**Nu uitati de poll si de pagina de Facebook!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu