miercuri, 9 februarie 2011

Party make-up

Sambata si-a serbat ziua de nastere verisoara mea si eu m-am oferit sa o machiez, desigur. Am vrut sa ii fac poze inainte si dupa cu aparatul, dar am uitat. I-am facut cu telefonul si sper ca o sa va faceti o idee despre machiaj si sa va placa. Am inceput cu baza de machiaj de la Sephora, 'Smoothing Primer'.
I-am aplicat propriul fond de ten (Satin Dream-Maybelline) cu pensula 187 (MAC), apoi concealer-ul meu preferat de la Estee Lauder, despre care v-am mai spus. Sprancele i le-am conturat cu 'Eyebrow Kit' de la e.l.f. Pe ochi am aplicat cu degetul primer-ul Prep & Prime (MAC). Toate culorile folosite pentru machiajul ochilor sunt din paleta de 88 de culori Metal Mania de la Coastal Scents, apicate cu pensula 239 (MAC). Cele ce trebuiau blend-uiteAm dat-o cu Cream Liner-ul de la e.l.f. pe pleoapa superioara, dar si pe mucoasa de jos. Am folosit mascara 'The Falsies Volum' Express' de la Maybelline. Pentru a-i contura fata am folosit 'Sunless Body Art', bronzer-ul de la Coastal Scents, apoi i-am dat si cu putin blush, si anume culoarea 'Coy' de la e.l.f. Pe buze i-am aplicat unul din rujurile din 'The Beauty Encyclopedia-Lip Edition', apoi gloss-ul 'Rouge Allure Extrait de Gloss' de la Chanel in nuanta 55-Confidence.

xoxo


P.S.: Am facut un poll si sunt foarte curioasa sa vad ce raspundeti. Puteti alege mai multe variante de raspuns pentru ca stiu ca eu, una, le vreau pe toate<3.



*Toate produsele au fost cumparate de mine, cu exceptia 'The Beauty Encyclopedia-Lip Edition', 'Eyebrow Kit', pe care le-am castigat (detalii AICI) si a gloss-ului 'Rouge Allure Extrait de Gloss' si  "The Falsies Volum' Express", pe care le-am primit cadou.

Un comentariu:

  1. ce dragutz cand avem "exemplare" pe care puteam sa le machiem:X
    verisoara ta oricum e dragutza..si are niste ochi f interesanti..i-ai conturat foarte bine ochiul, o avantajeaza forma

    RăspundețiȘtergere