miercuri, 12 ianuarie 2011

Nail polish talk

Buna Dimineata!

Astazi vreau sa va vorbesc despre oja. Nu stiu cum de nu am scris eu mai devreme despre oja, tinand cont ca imi place la nebunie sa imi schimb culoarea unghiilor si am mai multe decat avea salonul la care mi-am facut ultima data manichiura.

1. Flormar Nail Therapy Nail Hardener
Trebuie sa spun ca nu ma asteptam sa dea rezultate, deoarece eu am incercat o gramada de solutii/oje care cica imi intaresc unghiile (eu am unghii moi si mi se si exfoliaza).
Pe site scrie: NAIL HARDENER: Nail Hardener strengthens soft, thin, weak and exfoliating nails perfectly with its extra formula.
Am cumparat acest lac de unghii inainte de Craciun si am folosit-o de aproximativ 6-7 ori si chiar simt ca mi le-a intarit.
Chiar daca oja este verde, pe unghie nu se vede si oricum, puteti aplica orice lac de unghii doriti peste.
Nu imi amintesc cat a costat si pe site nu sunt trecute preturi, insa nu a fost mai mult de 15 RON.2. Flormar Nail Enamel
Aceasta este culoare mea preferata (cred ca se vede dupa cat am consumat din ea).
Nu stiu cum sa descriu culoarea, insa seamana cu culoarea lichiorului de whiskey.
Oja este rezistenta si are un luciu frumos fara sa aplici top coat. Eu aseara am aplicat-o peste Nail Hardener, asa cum am facut in ultimele cateva saptamani: aplic mai intai intaritorul, apoi doua straturi de oja.
A costat 7 RON, parca (e posibil sa fi fost 5, deoarece am luat-o vara trecuta).
In poza din dreapta de vede un pic mai inchisa decat este in realitate.


Ambele produse au fost cumparate de la standul Flormar din Centrul Comercial Feeria.

Oja voastra preferata care este?


xoxo

*Toate produsele au fost cumparate de mine, iar tot ce am scris este opinia mea, as always.

Un comentariu:

  1. Cel mai bun produs pentru intarirea unghiilor pe care l-am folosit a fost L'Oreal Resist&Shine Pro-Keratine,e in jur de 27 de lei dar merita banii,inainte nu puteam sa imi las unghiile lungi ca se rupeau si se exfoliau dar acum pot sa le las cat de lungi vreau:P

    RăspundețiȘtergere