miercuri, 31 august 2011

NOTD: Do Me A Flavour

Buna!

Din moment ce toamna incepe oficial maine, azi m-am decis sa nu uit asa de repede de vara si mi-am facut unghiile portocalii. O culoare atat de vesela si un nume atat de ingenios, cum sa nu iti placa? :)





xoxo,
M.i.

Back to School Video Tutorial

Buna!

Ieri am filmat un tutorial inspirat de una din cele patru fete in rol principal din serialul Pretty Little Liars, Hanna Marin. Nu am gasit nicio poza cu ea purtand acest machiaj, in schimb l-am vazut in serial si mi-a placut. Este destul de simplu, insa, consider eu, de efect.
Nu stiu de ce, dar blogger nu gaseste filmuletul asa ca trebuie sa dati click pe link:

http://youtu.be/bRyx2N3zdJc


Enjoy!


Lista Produse: Fata-Revlon PhotoReady Foundation
                              -Bourjois Healthy Mix Concealer
                              -MaxFactor Translucent Loose Powder
                              -Estee Lauder Bronze Goddess Soft Matte Bronzer 01
                              -Maybelline Dream Touch Blush
                              -E.l.f. Natural Radiance Blusher in Coy
                       Ochi-MAC Prep+Prime in Medium
                               -Sephora Colorful Mono in mat No. 10
                               -Lancome Le Crayon Khol Noir
                               -PUPA ColorExtreme Mat Black
                               -E.l.f. Cream Eyeliner Black
                               -Maybelline The Falsies Volum' Express
                       Sprancene-E.l.f. Eyebrow Kit in Light
                       Buze-E.l.f Feather Proof Moisturizing Lip Liner in Spice
                               -L'Oreal Color Riche Serum in S103 Radiant Rose


Sper ca va place si ca va ajuta!


xoxo,
M.i.

joi, 25 august 2011

joi, 18 august 2011

It's Thursday! Music day

Buna!

Azi am ales o melodie un pic mai vesela decat celelalte pe care vi le-am aratat, si anume Dog Days Are Over - Florence and the Machine. Enjoy!




xoxo,
M.i.

Black&Blue Evening Look

Buna!

V-am promis aici ca voi reface tutorialul, iar ieri am apucat sa ma filmez! Sunt un pic timida si ma cam balbai, dar sper sa treceti peste asta :)





xoxo,
M.i.

joi, 11 august 2011

It's Thursday! Music day

Buna!

Este timpul pentru inca o melodie... Inca o melodie pe care am auzit-o intr-un serial, chiar! De data asta este vorba despre Pretty Little Liars, melodia se numeste Bodies, trupa Savoir Adore. Videoclipul mi se pare un pic ciudat, dar sper sa treceti peste asta si sa va placa.



xoxo,
M.i.

marți, 9 august 2011

Haul: Douglas

Buna!


 Week-end-ul acesta am avut parte de o excursie in Ungaria, cu familia. Am ajuns si pe Vaci Utca (o strada plina de magazine si cafenele) si, cum nu se putea altfel, am intrat si in Douglas. Mare mi-a fost uimirea cand am vazut standul Bobbi Brown.



Bobbi Brown: Long-Wear Gel Eyeliner in Denim Ink 28
Creamy Concealer Kit in Sand
Eye Shadow in Bone 2
Pot Rouge for Lips and Cheeks in Cabo Coral 21
Ultra Fine Eye Liner Brush
Concealer Brush



 Am auzit atat de multe lucruri bune despre aceste 3 produse, incat m-am hotarat sa le incerc. Am luat acest set de frica de a afla ca tenul meu nu le agreeaza, iar apoi sa fiu nevoita sa arunc variantele full-size.
Sper sa ma ajute!




 I do love coconut! Tocmai de aceea mi-am luat crema de maini, gel de dus si balsam cu miros de nuca de cocos si frisca. <3


Nu imi plac deloc tantarii, iar mirosul solutiilor anti-tantari nu ma ajuta nici el deloc. In schimb, acesta miroase foarte placut si este spray, asigurand o aplicare rapida si eficienta.



 Inca doua produse despre care am auzit multe laude: Fond de ten Bourjois Healthy Mix Serum si Concealer Healthy Mix.


 Imi doream de multa vreme un ruj portocaliu, iar acesta este mat, foarte pigmentat si placut pe buze. Nu este chiar portocaliu, ci se indreapta mai mult inspre roz. Totusi, pe buze arata mai portocaliu decat in poza de jos.



 Cam atat! Sper ca ati avut si voi un week-end placut si un inceput de saptamana nu foarte agitat.
Va doresc o saptamana cat mai linistita!


xoxo,
M.i.


*Toate pozele imi apartin!
**Opinia este in totalitate a mea, as always!




vineri, 5 august 2011

LOTD: Electric Blue&Black

Buna!

Azi am vrut sa repet experienta filmatului in timp ce ma machiez, ceea ce am si facut. Dar, din pacate, filmarea a disparut prin calculator si acum nu o mai gasesc. Nu va imaginati dezamagirea mea dupa ce timp de mai mult de jumatate de ora am stat in fata calculatorului, vorbind cu el, sperand ca o sa va pot arata cum m-am machiat, ca apoi sa aflu ca a fost in zadar... Anyway, macar am facut cateva poze. Daca va place, voi incerca sa ma filmez (si sa pastrez filmarea saptamana viitoare).

Enjoy!



















Sper ca va place si let me know! <3


xoxo,
M.i.


*Toate pozele imi apartin!
**Contact: miru.manole@gmail.com!

joi, 4 august 2011

Outfit of the day: 30 july

Buna!

Sambata a fost ziua unei colege care si-a serbat-o in Centrul Vechi si vreau sa va arat cum m-am imbracat. Primul meu OOTD! Yay!









Stradivarius: blazer, watch
H&M: shirt, earrings
TCM Boho Style: jeggings
Nissa: shoes



xoxo,
M.i.

It's Thursday! Music day

Buna!

De azi incep o noua categorie: It's Thursday! Music day. In fiecare joi voi posta o melodie care imi place, sperand ca voi ma veti cunoaste mai bine si ca poate va voi ajuta atunci cand nu stiti ce sa ascultati :)
Va place ideea sau vreti sa ma rezum doar la lucruri legate de Beauty/Fashion/Make-up?

Azi este vorba despre melodia "Little Pieces" de la trupa Gomez. Am auzit-o in timp ce ma uitam la Grey's Anatomy si mi-a placut la nebunie <3
Sper ca va place si voua!



xoxo,
M.i.

miercuri, 3 august 2011

Swatchfest

Buna!

Tocmai am citit acest articol al Diary of a Beauty Addict si am vazut ca organizeaza si un concurs-swatchfest despre care tot din acel puteti afla mai multe. Am intrat pe site-ul Zenith si am observat multe culori frumoase, insa preferata mea este aceasta (cred ca din cauza faptului ca nu am nicio culoare asemanatoare).

Sper sa va inscrieti si voi!


xoxo,
M.i.

I don't like it: Review

Buna!


 Imi cer scuze ca am lipsit atat de mult de la blog, dar am tot fost plecata din Bucuresti. Oricum, sa trecem la ce va intereseaza.
 Pana la inceputul anului acestuia obisnuiam sa ma spal pe cap zilnic datorita excesului de sebum. Am incercat o groaza de produse, insa nu mi le mai aduc aminte pe toate (stiu ca am incercat cam tot ce se gaseste in farmacii). Anul acesta am incercat tratamentul de la GEROVITAL Plant. Pe site-uri scrie ca "avand un PH fiziologic, samponul asigura o degresare blanda a parului". Imi facusem sperante spunandu-mi ca acest produs o sa funtioneze.
 Am inceput tratamentul, urmand instructiunile de pe ambalaj. Nu am observat nicio schimbare in secretia de sebum insa, dupa ceva vreme, am observat ceva alb la radacina parului meu. M-am uitat atenta si am vazut ca erau "cojite", adica mici bucatele de scalp. Atunci mi-am dat seama ca acest produs nu a facut decat sa imi usuce pielea capului.
 Desigur ca m-am oprit din utilizarea produsului, m-am spalat o perioada cu un sampon hidratant, iar scalpul si-a revenit.
 Am fost foarte dezamagita de acest produs, in care mi-am pus sperantele dupa ce am citit in Blogosfera multe cuvinte de lauda pentru noua gama GEROVITAL.
 Inca am serul din aceeasi gama, insa imi este teama sa il folosesc.



xoxo,
M.i.




*Opinia imi apartine, as always!